Spraakherkenning voor advocaten

Spraakherkenning voor advocaten wordt steeds meer ingezet. Advocaten zijn een beroepsgroep die zeer veel tijd besteden aan het opstellen van tekstdocumenten. Denk hierbij aan pleitnota’s, processtukken, e-mails en allerlei andere documenten met veel tekst waar kostbare tijd te besparen is. Spraakherkenning voor advocaten is daarom de perfecte oplossing om effectiever en efficiënter te kunnen werken. Dit komt uiteindelijk ten goede aan de cliënten, de advocaat en het advocatenkantoor. 

Daarnaast is tekstcreatie ook een behoorlijk intensief proces en dit proces vraagt dan ook veel energie van de advocaten. Een advocaat is met spraakherkenning, naast sneller, ook in staat om het proces van tekstcreatie een stuk comfortabeler te maken. Processtukken pleitnota’s e-mails of andere soorten documenten, kunnen nu eenvoudig worden ingesproken en de tekst verschijnt automatisch in het scherm. Zo zijn advocaten tot maar liefst 4x sneller dan het handmatig uittypen van tekst.

Soorten spraakherkenning voor advocaten

Binnen de markt van spraakherkenning is er eigenlijk maar één noemenswaardige leverancier die hoogwaardige spraakherkenning levert binnen de advocatuur en dat betreft RedSpeak. Spraakherkenning voor advocaten is beschikbaar in twee varianten. Realtime spraakherkenning, waarbij de woorden direct stuk voor stuk in beeld verschijnen zodra de advocaat inspreekt. Anderzijds is daarnaast back-end spraakherkenning, oftewel indirecte spraakherkenning, waarbij een advocaat via zijn of haar smartphone en dictaat inspreekt. Dit dictaat wordt geüpload naar de RedSpeak servers en het daar wordt automatisch uitgeschreven door spraakherkenning. Vervolgens is de advocaat in staat de uitgewerkte tekst in te zien of het verder te laten verwerken door bijvoorbeeld het secretariaat. Hieronder zullen we meer laten zien van de mogelijkheden van realtime spraakherkenning. Meer informatie over indirecte/backend spraakherkenning is hier te vinden.

Video demonstratie realtime spraakherkenning voor advocaten

In de volgende demonstratie is te zien hoe realtime spraakherkenning werkt en wat de mogelijkheden zijn. Dictafoonapp.nl is reseller van RedSpeak en kunt u kunt via ons RedSpeak gratis 30 dagen uitproberen. Indien gewenst kunt u eenvoudig een proefaccount aanmaken.

Direct gratis 30 dagen proefaccount aanmaken of informatie aanvragen

7 + 9 =

Direct gratis 30 dagen proefaccount aanmaken of informatie aanvragen

2 + 7 =